SÅDAN BYGGER VI
Den perfekte smagsoplevelse


Det er ikke alle råvarer, der kan blive til Ole Chokolade. Vi er kræsne, når vi køber ind, og det kan du smage! Chokoladen er naturligt nok hjertet i Ole Chokolade. Men ikke en hvilken som helst chokolade. Al vores chokolade kommer fra Terra Cacao, hvilket er din garanti for 100 % bæredygtig produktion og for, at der ikke er blevet brugt børnearbejde. 

 

Mørk chokolade
Vores mørke chokolade laves af kakao fra bønner, der vokser i ækvatoriale regioner. Efter høst bliver hver bønne fermenteret naturligt, så aromaerne bliver fremhævet yderligere. Herefter ristes bønnerne omhyggeligt i deres skaller, indtil alle deres fantastiske smage frigøres. 


Fløde chokolade
Til vores mælkechokolade bruger vi de samme råvarer som til den mørke chokolade. Vi erstatter blot en del af den mørke chokolade med mælk samt sukker, som blandes i massen. Det giver en sødere smag, der er god at kombinere med den lidt mere bitre mørke chokolade.

 

Terra Cacao er samtidig en fantastisk samarbejdspartner. De arbejder med chokoladen ud fra et utal af smagsnuancer, og det er en stor fordel for os, når vi udvikler nye chokoladestykker.

 

 

 


 

​​​​​​​​​​Marcipan
Vores rene og rå marcipan er kendt på sin høj kvalitet og er i blandt verdens bedste. Lübeckermarcipan er fremstillet af søde mandler fra Valencia. De er fyldt med olie, hvilket giver dem den helt rigtige blødhed og en fin, rund smag og dermed passer perfekt til marcipanproduktion. Marcipanen er fremstillet af 54 % mandler, 27 % sukker og 19 % vand - intet andet! Ved køb af marcipan fra Ole Chokolade garanterer vi den perfekte smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. En smagsoplevelse i sig selv og et perfekt modspil til den karakterfulde chokolade.


Nougat
Nougat er den søde, bløde nydelse baseret på blot tre rene råvarer: Sukker, nødder og vand. Vores nougat kommer hånd i hånd med marcipanen fra vores mangeårige samarbejdspartner i Lübeck. Men nødderne har rejst lidt længere: Nougatmassen er lavet på udvalgte italienske hasselnødder, der er ristet hårdt for at få smagen frem. Nougat er fremstillet af 38 % hasselnøddekerner, 49 % sukker, 13 % kakaomasse og smør - intet andet!