SÅDAN BYGGER VI
DEN PERFEKTE SMAGSOPLEVELSE


MØRK CHOKOLADE

Vores mørke chokolade laves af kakao fra bønner, der vokser i ækvatoriale regioner.Bønnerne bliver fermenteret helt naturligt, så aromaerne bliver fremhævet yderligere. Herefter ristes bønnerne omhyggeligt i deres skaller, indtil alle deres fantastiske smage frigøres. Vores chokolade kommer fra Terra Cacao, hvilket er din garanti for 100 % bæredygtig produktion og for, at der ikke er blevet brugt børnearbejde. 


LYS CHOKOLADE
Til vores mælkechokolade bruger vi de samme råvarer som til den mørke chokolade. Vi erstatter blot en del af den mørke chokolade med mælk samt sukker, som blandes i massen. Det giver en sødere smag, der er god at kombinere med den lidt mere bitre mørke chokolade.


MARCIPAN

Vores Lübeckermarcipan er fremstillet af søde mandler fra Valencia. De er fyldt med olie, hvilket giver dem den helt rigtige blødhed og en fin, rund smag og dermed passer perfekt til marcipanproduktion. Marcipanen er fremstillet af 66 % mandler og 34 % sukker.


NOUGAT
Vores nougat er lavet på italienske hasselnødder, der er ristet hårdt. Det giver en meget kraftig nøddesmag, der gør den til en perfekt smagskontrast til både lys og mørk chokolade. Nougatmassen består af 63 % af nødder og 37 % sukker.