SÅDAN BYGGER VI
Den perfekte smagsoplevelse

 

Mørk chokolade
Vores mørke chokolade laves af kakao fra bønner, der vokser i ækvatoriale regioner. Bønnerne bliver fermenteret helt naturligt, så aromaerne bliver fremhævet yderligere. Herefter ristes bønnerne omhyggeligt i deres skaller, indtil alle deres fantastiske smage frigøres. Vores chokolade kommer fra Terra Cacao, hvilket er din garanti for 100 % bæredygtig produktion og for, at der ikke er blevet brugt børnearbejde. 


Fløde chokolade
Til vores mælkechokolade bruger vi de samme råvarer som til den mørke chokolade. Vi erstatter blot en del af den mørke chokolade med mælk samt sukker, som blandes i massen. Det giver en sødere smag, der er god at kombinere med den lidt mere bitre mørke chokolade.

 



 

​​​​​







 



 

 

 

 

Marcipan
Vores rene og rå marcipan er kendt på sin høj kvalitet og er i blandt verdens bedste. Lübeckermarcipan er fremstillet af søde mandler fra Valencia. De er fyldt med olie, hvilket giver dem den helt rigtige blødhed og en fin, rund smag og dermed passer perfekt til marcipanproduktion. Marcipanen er fremstillet af 66 % mandler og 34 % sukker - intet andet! Ved køb af marcipan fra Ole Chokolade garanterer vi den perfekte smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.


Nougat
Vores nougat er lavet på italienske hasselnødder, der er ristet hårdt. Det giver en meget kraftig nøddesmag, der gør den til en perfekt smagskontrast til både lys og mørk chokolade. Nougatmassen består af 63 % af nødder og 37 % sukker.