HER SPISER VI CHOKOLADE
HVER DAG

 

Hos Ole Chokolade hviler vi ikke på kakaobønnerne. Vi ved, hvad der smager godt, og hvad vores kunder kan lide men det betyder ikke, at vi ligger på den lade side. Alt ændrer sig, og efterspørgslen gør det samme.

 

Vi har lavet chokolade siden 1966 og som bekendt går god smag aldrig af mode. Derfor har vi stadig en række chokolader, som er lige så populære som dengang, de første kom på markedet for næsten 50 år siden. Men heldigvis sker der altid noget hos Ole Chokolade.

 

Vi rejser flere gange i løbet af året for at finde ny inspiration på chokolade- og madmesser i hele verden. Men også bagerier, restauranter, delikatessebutikker og markeder er vigtige at besøge. For det er ofte her, man finder den der helt specielle nye smag, som vi mangler.

 

Vi produktudvikler hele tiden og tænker over, hvordan vi kan bruge forskellige råvarer eller hvad der passer godt sammen. Og så bruger vi ellers chokolademagerens absolut vigtigste værktøj: smagsløgene.