DET HELE BEGYNDTE MED DE GODE RÅVARER
Og det blev starten på Ole Chokolade

 

I 1966 var supermarkeder og masseproduktion så småt ved at vinde fodfæste, men Ole Pedersen ville det anderledes, og startede derfor sin egen produktion. De gode råvarer er stadig kernen i alt, hvad vi laver på vores chokoladefabrik i Kolding.  

Ole Chokolade er kendt for den håndlavede chokolade af de bedste råvarer, men også for at kunne tilbyde præcis den flotte og personlige indpakning, som kunderne ønsker.

Vi leverer flotte gaveæsker med kundens eget logo og budskab. Vores chokolade anvendes typisk som firma gaver, julegave, receptionsgaver, påskegaver eller ved andre lejligheder, der kræver lidt ekstra. 

Ole Chokolade drives i dag af Ole Pedersens datter, Marianne Vile Ellerkamp. 


Det hele starter med de gode råvarer
Vores vigtigste råvare er naturligt nok kakaobønnen. Og ikke en hvilken som helst kakaobønne. Al vores chokolade kommer fra Callebaut - en 100 procent bæredygtig produktion, hvor kakaobønnen bliver dyrket omkring ækvator. Det er noget, en kakaobønne ka' li'.

Hver bønne bliver fermenteret naturligt og omhyggeligt ristet i sin skal. Det fremhæver alle bønnens aromaer - og det kan du smage. 

Marcipanen har også sin egen historie. Det er ægte Lübeckermarcipan, fremstillet af de sødeste mandler fra Valencia. Mandlerne er fyldt med olie, der giver den helt rigtige bløde marcipan, sød og rund i smagen. Og den er det perfekte modspil til den karakterfulde chokolade. 
​​​​​

KOM MED IND I VORES CHOKOLADEUNIVERS 

Kom med ind og se hvordan vi producerer vores kvalitets flødeboller, hvordan vi trykker æsker med jeres logo/grafiske design og ikke mindst hvordan vi håndpakker hvert enkelt stykke chokolade, hvor vi foretager det sidste kvalitetstjek. 

 

Klik på videoerne herunder og få et bedre indblik i vores hverdag. 

 

Trykkeri:

 

 

 

Pakkeri:

 

 


​​​​​

 

 

 


Produktion:

 


​​​​​