CHOKOLADE I EGNE LOGOÆSKER 

Hos Ole Chokolade er det ikke kun smagen, som er i fokus.

En æske chokolade er en helhedsoplevelse, der starter med indpakningen. 
Derfor giver vi alle muligheder for at pakke chokoladen ind med logo, budskab og farver helt efter kundens eget valg.
​​​Hos Ole Chokolade har vi både vores eget trykkeri - og  gode samarbejdspartnere til æsker og tryk. Så du kan vælge præcis den indpakning, der passer til din virksomhed.

Som standard tilbyder vi æsker i hvid og guld. Her kan du tilføje print, præg, kort og banderole, der gør æsken til jeres helt egen.


 

Du kan også få indfarvet æsken i en valgfri farve og tilføje egen grafik. Det kræver lidt bedre tid, alt afhængigt af den æske du foretrækker. Vi kan opbevare æskerne hos os, så hvis I ikke bruger dem alle nu, ligger de klar til næste gang. 


En oplevelse fra vores kunde - HAY.
"Som designvirksomhed er det rigtig vigtigt for os, at vi kan præge vores julehilsen så meget som muligt. Det kan vi hos Ole Chokolade. I år har vi været i god tid, så vi har både valgt kartonen og designet. På den måde får vi skabt lige den stil og stemning, der passer til HAY. Endelig ved vi jo, chokoladen er en toplækker kvalitet. Så hele pakken skal nok falde i kundernes smag - også på den anden side af jorden."    Paula Yau, HAY

 

En oplevelse fra vores kunde - Trademark Textiles A/S

"Vi havde fået nyt design i virksomheden, så det var oplagt at få det med på vores chokoladeæske. Chokoladen tager vi med ud til vores kunder i december, og med den nye æske får vi både præsenteret vores nye look og sendt kunderne en sød tanke. Vi har selv stået for designet, og Ole Chokolade har været hurtige og nemme at samarbejde med. Resultatet er en fin æske, der er helt vores egen - og med en superlækker chokolade indeni."    Mia Jakobsen, Trademark Textiles A/S

 

 

 

Tag kontakt til vores sælgere og hør hvad vi kan gøre for dig.

Rikke Schøpzinsky Ole Chokolade

SÆLGER JYLLAND & FYN
Rikke Schøpzinsky

Mail: rs@olechokolade.dk 
Telefon: 61 61 24 30

Jan Wulf

SÆLGER SJÆLLAND
Jan Wulf 

Mail: jw@olechokolade.dk
Telefon: 26 75 55 33