EN FORTÆLLING

OM LOGO ÆSKER


Der er det lille ekstra, der gør en forskel. Hos Ole Chokolade er det ikke kun smagen, der er i fokus. At give og modtage en gave er en helhedsoplevelse, der starter med indpakningen. Uanset om gaven repræsenterer den verdensomspændende virksomhed med titusindvis af medarbejder eller enkeltmandsfirmaet, der plejer fem faste kunder. Hos os er det dig som kunde, der står i centrum for vores bestræbelser og vi ved, at den gode smag er individuel. Derfor kan du frit ændre i standardpakkernes indhold, valget er frit og det er dit!

Du kan vælge mellem flere forskellige æsker og størrelser, når du skal give vores chokolade væk. Og når du er den glade giver, så handler det jo mere om dig end om Ole Chokolade. Derfor kan du få egne indlægssedler, bånd eller logo trykt og præget på dine æsker. Du kan skabe din egen chokoladeæske med foliepræg i guld, sølv eller din logofarve eller et eksklusivt blindpræg, hvor logo diskret er ophævet eller fordybet i kartonens farve.

På chokoladefabrikken hjælper vores eget trykkeri med dit særlige ønske. Som standard har vi æskefarverne hvid, sølv, guld og brun.

Vi laver enkelte chokoladestykker med eget logo på folien, både stykker af ren chokolade á 7 g. og luksusstykker á 16 g. Synes du ikke, at dit logo skal trykkes på chokoladeæskerne, kan vi også tilbyde at lave banderoler som vi lukker æsken med - også med dit logo/budskab. 

Vi kan levere et helt gaveprogram for dig, hvor vi definerer dit eget sortiment, hvorfra vi pakker og leverer, når du bestiller. Gerne med levering direkte til din kunde.

En chokolade gaveæske er fra Jer, ikke fra os... Og det skal kunne ses, synes vi.

Ring til en af vores sælgere og hør nærmere for mulighederne til netop din virksomhed.