OLE CHOKOLADE
SIDEN 1966


På et tidspunkt var der en mand, der besluttede sig for at lave chokolade. Han hed Ole og var en rigtig ildsjæl og iværksætter. Året var 1966, supermarkeder og masseproduktion var så småt ved at sætte sig godt til rette på danskernes smagsløg.

Heldigvis ville Ole det anderledes og gik i gang med at lave sin egen chokolade af de bedste råvarer på den lille fabrik, der den dag i dag stadig laver god, håndlavet chokolade til hele Danmark. Forretningen blev større og større, og kunderne blev flere og flere. Men årene gik også, så med tiden overtog Oles døtre både kogekarrene og direktørstolen.

Men de overtog også selve filosofien i virksomheden. Nemlig filosofien om, at ethvert stykke chokolade skal være lavet i hånden, og at der aldrig nogensinde skal gås på kompromis i forhold til råvarer og kvalitet.

Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller hjemmelavet chokolade i fineste kvalitet. Det har vi gjort siden 1966. Vores chokolade produceres af verdens bedste råvarer fra eget chokoladeværksted i Kolding. Ole Chokolade er især kendt for den gode chokolade, men også for de unikke og flotte æsker med det svungne Ole logo. Vores chokoladestykker er håndlavet kvalitet og der er kræset om hvert enkelt stykke. Ole Chokolade er et af Danmarks mest eksklusive chokolademærker i dag.

Vi kan levere flotte gaveæsker med kundens logo og budskab, som anvendes som firma gaver, salg og markedsføring kampagner, receptionsgaver, julegaver, påskegaver m.m.

Gennem vores ekspertise og med vores leverandørers mere end 100 års erfaring, har vi i dag en marcipan i verdensklasse. Hos Ole Chokolade sammensætter vi de bedste råvarer der giver den runde og bløde smag, som kendetegner vores håndlavede chokolader. Vi holder fast i gode håndværksmæssige traditioner og vi kunne aldrig drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er Ole's chokolade en udsøgt nydelse - stykke for stykke.

Ole Chokolade er først og fremmest kvalitetschokolade, men derudover søger vi hele tiden nye ideer, nye samarbejdspartnere og nye gaveløsninger.

Vores primær målgruppe er B2B, men grundet stor efterspørgsel, har vi også B2C kunder.

Vores højsæsoner er jul og påske, hvor der bliver solgt mest chokolade, men vi servicerer vores kunder hele året rundt, ved at tilbyde gode gaveløsninger til f.eks. valentinsdag, mors dag m.m.

Vi er stolte af at være et eksklusivt chokoladehus, som elsker chokolade. Og således er fortællingen om, hvorfor du i dag kan sprede glæde blandt venner, medarbejdere og kunder med noget af landets fineste chokolade. Heldigvis er fortællingen ikke slut endnu. Der gemmer sig flere fine historier blandt alle chokoladerne. Både her på hjemmesiden og i den virkelige verden.

I dag er det datteren Marianne Vile Ellerkamp der driver den hæderkronede chokoladefabrik i Kolding.