CHOKOLADE PÅSKEGAVER

Her på siden har vi samlet alle vores delikate chokolade nyheder for påsken 2018. Hvad end du ønsker indbydende gaveæsker med mesteræg, udsøgte chokolader til påskebordet eller chokolade påskegaver til en glædelig påskeferie, så kan vi hos Ole Chokolade friste med et væld af skønne påskechokolader.

Siden 1966 har vi produceret håndlavet chokolade i overtruffen kvalitet. Hos Ole Chokolade er chokolade ikke bare chokolade. Vi udvælger de bedste råvarer med omhu, og vores store passion for chokolade sikrer, at hver enkelt påskechokolade giver en ekstraordinær smagsoplevelse, som både begejstrer og overrasker.

Vælg blandt de chokoladeæsker, som vi allerede har sammensat eller vælg at sammensætte en påskegave med dine egne chokoladefavoritter. Forkæl dine kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller leverandører med eksklusive chokolade påskegaver fra Ole Chokolade.

 


{{amount}}

CHOKOLADE PÅSKEÆG TILBUD

Hos Ole Chokolade har vi altid gode tilbud på chokolade påskeæg til den søde påsketid. Vi tilbyder enestående påskeæg i et væld af fristende varianter til fornuftige priser. Vælg imellem vores hjemmelavede delikatesse æg, de uimodståelige dessertstykker eller vores suveræne mesteræg, som fås med velsmagende fyld i flere lækre smagsvarianter.

I vores kvalitetssortiment af skønne chokolade påskeæg finder du også chokoladeskaller med mesteræg eller gourmet mandler. Vores chokoladeskaller er håndværk ned til mindste detalje og findes med eller uden påskemønstre. Chokoladeskallerne pakkes flot ind i cellofan og lukkes med en yndig sløjfe, hvor teksten ”God Påske” er påtrykt. Hele herligheden bliver pakket ned i en elegant grøn påskeæske, som med garanti vil blive modtaget med stor henrykkelse hos enhver modtager.

De populære påskeæg fra Ole Chokolade falder altid i god jord som enten værtindegave, ekstra forkælelse til dine medarbejdere eller som påskønnelse for et godt samarbejde med dine leverandører eller samarbejdspartnere.  

 

FORKÆL DINE MEDARBEJDERE MED UDSØGT PÅSKE CHOKOLADE

Med udsøgt påske chokolade fra Ole Chokolade kan du forsøde den dejlige påsketid for dine kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller leverandører.

Hvis du ønsker en komplet påskegave er vores påskekurv et oplagt valg. Påskekurven indeholder påskebryg, hjemmelavet påske chokolade og gourmet mandler. Er du i stedet til de mindre, men elegante påskegaver, kan vi varmt anbefale vores Simply Flowers porcelæn krukker i dansk design med gourmet mandler.

Vores gaveæsker med påskefigurer er den perfekte påske chokolade til såvel børn som voksne. I gaveæsken finder du påskekyllinger med marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade, påskeæg af marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade samt pyntet med hvid- og flødechokolade. Sidst, men ikke mindst, har vi også søde påskeharer i marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade.