CHOKOLADE JULEGAVER

Her kan du finde alle vores indbydende chokolade nyheder for vinterhalvåret. Hvad enten du ønsker chokolade julekalendere til børn eller voksne, kvalitetschokolade til julebordet vi kan friste med et væld af velsmagende chokolade julegaver.

Gå på opdagelse i vores brede julesortiment af kvalitetschokolade og bliv inspireret til, hvordan du kan forsøde julen for dine kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller leverandører. Vælg blandt de chokoladeæsker, som vi allerede har sammensat eller vælg at sammensætte en julegave med dine egne chokoladefavoritter. Julechokolade leveres fra september til og med december eller efter aftale.


{{amount}}

Hvis du gerne vil forkæle dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartner eller leverandører med kvalitetschokolade i julen, så er vores populære julekalendere med logo et oplagt valg. Vi tilbyder flere forskellige julekalendere i raffinerede og tidløse juledesigns med hjemmelavede luksusstykker, chokolade julefigurer eller dragerede mandler, der er perfekte til den søde tand.

En julekalender med logo er både en hyggelig og genkendelig firmagave, som både medarbejdere og kunder vil sætte stor pris på i hele december måned. Særligt, når den hver dag gemmer på lækre knasende og bløde kvalitetschokolader fra Ole Chokolade bag lågerne.

Alle vores chokolader bliver håndlavet med brede sanseindtryk, der giver en fuldendt smagsoplevelse til alle chokoladeelskere. Derfor er Ole Chokolade også et af Danmarks mest eftertragtede chokolademærker. Det er vi meget stolte af. At fremstille chokolade med de rette runde og bløde smage, og det velkendte knæk, er et kompliceret håndværk, som vi udfører på baggrund af flere års erfaring og faglig ekspertise.

Hos Ole Chokolade finder du alt, hvad du har brug for til den søde juletid. Vi tilbyder et stort udvalg af lækre gavekurve med chokolade, indbydende chokolade juleæsker og eksklusive chokolade gavepakker med flere forskellige udsøgte smagsvarianter. Gavekurve med kvalitetschokolade er perfekte som værtindegaver, forkælelse til dine kære og julegaver til dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartner eller leverandører. 

Hvis du gerne vil give en unik chokoladeoplevelse, så er en flot gavekurv med chokolade fra Ole Chokolade et rigtig godt valg. Hos Ole Chokolade har vi nemlig altid et godt bud på, hvad de kunne ønske sig. For det fantastiske med chokolade er, at alle elsker det. Og når chokoladen oven i købet er hjemmelv af de bedste råvarer på markedet, bliver gaven ekstra god. 

Vores gavekurve med chokolade bliver fyldt med alle de bedste dessertstykker, udsøgte marcipangrise, chokoladeovertrukne mandler og støbte chokolader, der smelter på tungen. Hertil kan du vælge en god rødvin, en mousserende vin eller aromatiske specialøl fra det danske mikrobryggeri, TROLDEN, der passer til enhver lejlighed. Gavekurvene leveres i flotte og enkle juleindpakninger, der lige er til at give ud.