NØDDEKAGER MED CHOKOLADE

Hos Ole Chokolade finder du nøddekager af ren chokolade, der alle er hjemmelavede og kun består af de bedste råvarer. Nøddekagerne leveres i cellofan og pakkes flot ind i en hvid æske, hvilket gør dem ideelle til at have stående i receptionen, foyeren eller hotelbaren. Blandt vores delikate nøddekager kan du vælge imellem tre forskellige smagsvarianter: hvid chokolade, mørk chokolade og fløde chokolade.

Alle varianter smager fortrinligt, men ofte foretrækker vi forskellige chokoladetyper.
Ved at tilbyde alle varianterne i din virksomhed har både medarbejdere, kunder og leverandører mulighed for at vælge netop den type chokolade, som de foretrækker. Ved at give dine festglade gæster mulighed for at vælge imellem flere slags, vil de med højere sandsynlighed opnå større tilfredsstillelse.


{{amount}}

ANVEND GERNE OLE CHOKOLADE I DIN MADLAVNING

Vores nøddekager med chokolade består á ca. 45 g. stykket og kan, udover at nydes som de er, også smeltes og anvendes til madlavning. Ved at bruge denne kvalitetschokolade sammen med andre gode råvarer i din madlavning, vil du få et produkt i særklasse.

Ønsker du at bruge chokolade uden nødder i din madlavning anbefaler vi dig, i stedet for vores nøddekager, at anvende vores chokoladebarer á 50 g. Disse fås ligeledes i hvid, mørk og fløde chokolade og er ideelle til smeltning. Vi kan ikke komme udenom det, men mad smager simpelthen bare bedst, når det er lavet på gode råvarer!

SMÅ FRISTELSER I RECEPTIONEN ELLER TIL ET FESTLIGT ARRANGEMENT

Ole Chokolade er et eksklusivt chokoladeproducent, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi altid stå inde for hvert enkelt stykke chokolade, der bliver sendt ud til vores kunder. Vi sætter en ære i at forkæle alle chokoladeelskere, og derfor kan du altid regne med chokolade i absolut særklasse.
Vores nøddekager er pakket ind enkeltvis i små hvide æsker og er derfor gode at have stående foran gæsterne i eksempelvis foyeren eller baren på et hotel, i virksomhedens reception eller til festlige arrangementer. De hjemmelavede nøddekager er den perfekte fristelse til trætte besøgende, der trænger til lidt ekstra selvforkælelse efter en lang rejse. Men de vinder også med garanti festglade gæsters hjerter og vil passe fortrinligt som lidt sødt til eftermiddags- eller aftenkaffen.

Ønsker du at bestille et større parti af vores nøddekager eller andre chokoladeprodukter til dig selv, som ekstra forkælelse til dine medarbejdere, leverandører eller samarbejdspartnere, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 56 55 33.