Historien
Ole Chokolade siden 1966
En historie skabt på kvalitetschokolade
Sådan startede eventyret
I 1966 var supermarkeder og masseproduktion så småt ved at vinde fodfæste, men Ole Pedersen ville det anderledes og startede derfor sin egen produktion. De gode råvarer er stadig kernen i alt, hvad vi laver på vores chokoladefabrik i Kolding.
Ole Chokolade er et lille stykke Kolding-historie, der startede i min fars snævre baglokale i 1966 – og som i dag løftes videre af stolte håndværksmæssige traditioner og min kærlighed til den traditionelle smag af kompromisløs kvalitet.
Gennem generationer har den rene afbalancerede smag af nøje udvalgte råvarer båret hvert enkelt stykke håndlavet luksuschokolade – og i tråd med tiden forfiner og udvikler vi de tidløse klassikere og fylder vores chokoladefabrik i Nørre Bjert med rene råvarer og certificeret, bæredygtig chokolade.
Ole Chokolade er kendt for den håndlavede chokolade af de bedste råvarer, men også for at kunne tilbyde præcis den flotte og personlige indpakning, som kunderne ønsker. Vi leverer flotte gaveæsker med kundens eget logo og budskab.
Vores chokolade anvendes typisk som firmagaver, julegaver, receptionsgaver, påskegaver eller ved andre lejligheder, der kræver lidt ekstra.
Ole Chokolade drives i dag af Ole Pedersens datter, Marianne Vile Ellerkamp.
Udvikling af Ole Chokolade logo design og visuel identitet