Send chokolade

Send chokolade

 

Send chokolade

Hos Ole Chokolade kan vi hjælpe dig med at give din chokoladegave et personligt 
touch – når du vil overraske, når du er langt væk, og når du er forhindret i selv at give gaven.

 Send din gave i smukke æsker fyldt med håndlavede chokolader, lad os vedlægge et lille kort med din særlige hilsen og vær sikker på, at 
smagen af fyldig  chokoladekærlighed spreder smil og glæde.

 

Vi pakker og sender chokoladegaver hver eneste dag – frisklavet, friskpakket og leveret indenfor 1-3 dage: 
Kærlige, personlige hilsner på mærkedage, de sødeste ’bare fordi-gaver’ og ikke mindst professionelle virksomhedsgaver
 til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Fra de små, fine  til de helt store, eksklusive chokoladeæsker. 

 

 

 

 

Sig det med chokolade

Du kan sige det på mange måder tillykke, tak for hjælpen, tak for indsatsen, god bedring
og når skal du sige det på afstand, så send en gave, send chokolade. Ikke ’bare’ chokolade,
men en gave fyldt med håndlavet chokolade og smagen af stolte håndværksmæssige traditioner og selektive råvarer fra de bedste certificerede leverandører.

Send en chokoladegave, der sender et signal om nærvær og sans for de små detaljer.

Udforsk vores gaveæsker her

 

Gave til medarbejder

Sidder du i en virksomhed og skal sende mange gaver til forskellige modtagere,
kan vi bakke dig op med specialdesignede og -trykte kort med din hilsen, dit logo eller en kombination.  Vi håndterer opgaven fra idé til afsendelse – også hvis du er i god tid og ønsker selv at håndskrive dine hilsner. Send kortene til os, så sikrer vi, at de lander i de rigtige gaver
og at det helt personlige touch når frem til den rigtige modtager.

Læs mere om firmagaver her

 

Sammensæt din kurv

Hos Ole Chokolade kan vi sammen med dig sammensætte den perfekte gaveæske. Vi har flere forskellige samarbejdspartner som gør at vi kan tilbyde rigtig meget. Du kan i din gaveæske bla. få øl, chokolade, lemonade, vingummier og meget mere, det er kun fantasien der sætter grænser.

Ring til os for at høre mere på 75 56 55 33.

 

 

 

Køb viste produkter:

 

 

preload spinner

Send en personlig gave

Hos Ole Chokolade har vi et bredt udvalg af skønne chokoladegaver i mange forskellige prisklasser, så du kan sammensætte din chokoladegave præcis, som du ønsker … små, fyldige chokolader i fine æsker, et selektivt udvalg af fine chokoladestænger, de klassiske marcipan- eller rouladebrød eller måske et udvalg af de fine poser med sprøde, dragerede mandler? Eller måske en kombination med lidt for enhver smag.

Vores lager af færdige chokoladegaver er aldrig stort, for vi synes, at chokoladen skal være helt frisk, når vi sender den. Alligevel kan du altid regne med at finde et selektivt udvalg af af helt frisklavede og friskpakkede chokolader … klar lige præcis, når du vælger at sende din chokoladegave.

 

Bærdygtige æsker

Vi pakker alle vores håndlavede chokolader i tidløse æsker i kraftigt, hvidt karton med et eksklusivt udtryk. Omkring højtiderne og særlige mærkedage finder du også vores smukke sæsonaktuelle designeræsker i webshoppen – skiftende fra år til år men altid med et genkendeligt og karakteristiske udtryk.

Al vores emballage bliver trykt på vores eget trykkeri – i en FSC-certificeret kvalitet, der matcher chokoladen og den gode smag på bedste vis. På den måde bliver en chokoladegave fra Ole Chokolade en helhed.

 

Send din gave med en hilsen

Vil du give din chokoladegave helt personlig, så vælg at vedlægge et kort med en særlig hilsen. Dine ord, din måde at udtrykke dig på – en lille indsats, der mærkes hos modtager.  Sender du en gave fra os, er det nemt at tilføre den lille ekstra detalje … vi hjælper dig med glæde.

Din chokoladegave forlader vores lager, så hurtigt som muligt. Vi afsender dagligt, så bestiller du på en hverdag, afsender vi typisk dagen efter, ligesom vi forsøger at håndterer alle weekendordrer allerede mandag/tirsdag. Dog med forbehold for små forsinkelser i højsæsonerne.

 

Der er chokolade … og så er der den fyldige chokolade, det helt særlige knæk og smagen, der langsomt spreder sine intense noter. Glæd en du holder af … send en gave fra Ole Chokolade.

 

Send en professionel gave

Sidder du i en virksomhed og skal sende mange gaver til forskellige modtagere, kan vi bakke dig op med specialdesignede og -trykte kort med din hilsen, dit logo eller en kombination.  Vi håndterer opgaven fra idé til afsendelse – også hvis du er i god tid og ønsker selv at håndskrive dine hilsner. Send kortene til os, så sikrer vi, at de lander i de rigtige gaver og at det helt personlige touch når frem til den rigtige modtager.

 

Vi kan håndtere fra ganske få til rigtig mange virksomhedsgaver både i og uden for højsæsonerne og du er velkommen til at ringe og snakke med os om mulighederne uanset om det handler om at sende én eller mange gaver. Ønsker du at kombinere din chokoladegave med vin, øl, design eller andet, er det også en mulighed. Kontakt os gerne for rådgivning og uforpligtende sparring.

 

Send din gave fra Ole Chokolade … vi pakker med sans for detaljen og giver dig det bedste alternativ til selv at overrække din hilsen.

Privatlivspolitik Cookiepolitik