Råvarer

Råvarer


Kvalitets chokolade råvarer

Generationers erfaring er vores pejlemærke, når vi udvikler og forfiner varianterne af de tidløse klassikere – altid med et blik til marcipanens sødme, nougatens blødhed og chokoladens balance. 
Smagen af Ole Chokolade er synonym med renhed. Marcipanen er smagen af Valencias søde mandler, nougatens base er perfekt ristede italienske hasselnødder
og chokoladen den smagsmæssige balance, der smelter i munden.  

 

                          


Marcipan

Vores rene og rå marcipan er kendt for sin høje kvalitet og er i blandt verdens bedste. Vi bruger udelukkende den ægte lübeckermarcipan, fremstillet af de sødeste mandler fra Valencia. Mandlerne er fyldt med olie, hvilket giver dem den helt rigtige blødhed og en fin, rund smag og dermed passer perfekt til marcipanproduktion. 

Marcipanen er fremstillet af 54 % mandler, 27 % sukker og 19 % vand - intet andet.

Ved køb af marcipan fra Ole Chokolade garanterer vi den perfekte smagsoplevelse, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. En smagsoplevelse i sig selv og et perfekt modspil til den karakterfulde chokolade.

Vores kvalitets marcipan er uden tilsætningsstoffer og kan også nydes ren.
   

 

 

   

Nougat

Vores rene nougat er kendt for sin høje kvalitet. Nougat er den søde, bløde nydelse baseret på blot tre rene råvarer, nødder, sukker og vand. 

Vores nougat kommer hånd i hånd med marcipanen fra vores mangeårige samarbejdspartner i Lübeck. Nougatmassen er lavet på udvalgte italienske hasselnødder, som er blandt verdens bedste, der er ristet hårdt for at få smagen frem. 

Nougat er fremstillet af 38 % hasselnøddekerner, 49 % sukker, 13 % kakaomasse og smør.

Vores kvalitets nougat er uden tilsætningsstoffer og kan også nydes ren.

   

 


Kvalitetschokolade

Det er ikke alle råvarer, der kan blive til Ole Chokolade. Vi er kræsne, når vi køber ind, og det kan du smage! Den dybe mørke chokolade med det høje kakao indhold, den lyse flødechokolade, den frugtige Ruby og sød, hvid chokolade. 

Chokoladen er naturligt nok hjertet i Ole Chokolade. Al vores chokolade kommer fra den traditions-rige, belgiske hokoladeproducent, Callebaut, som driver en bæredygtig og respektfuld produktion under ækvators sol. Vi vælger udelukkende de certificerede kakaobønner og den perfekte balance mellem kakaosmør og tørstoffer. 

Ole Chokolade er glutenfri og hvis du har glutenallergi, kan du sagtens spise vores chokolade.

Hos os handler det nemlig om meget mere end procenter: Om chokolade, der langsomt smelter og spreder sine noter.


Callebaut | Cocoa Horizons
Mørk 72 % | Fløde 36 % | Ruby 49 % | Hvid 33 %


KØB KVALITETSCHOKOLADE HER