Firmagaver

Firmagaver

 

 

Chokoladegaver og løsninger til virksomheder

Ole Chokolade leverer kvalitetschokolade til virksomheder i hele landet. Forkæl medarbejdere, samarbejdspartnere eller leverandører med smukke gaveæsker.

 
Selvom der ligger Ole Chokolade indeni, kan I som firma altid sætte jeres eget navn udenpå. Det er et speciale for os - at pakke chokoladen ind med jeres eget design på æsken,
kortet eller på banderolen. Firmagaven bliver personlig og nærværende, da I også kan få tryk jeres eget logo på netop den æske i ønsker. 

Vi har vores eget trykkeri i huset, så jeres muligheder er uendelige, og leveringstiden er kort. I kan få alt fra et diskret logo til fuldfarve tryk med jeres eget design.
Vi pakker også gerne med vin efter din smag, kongeligt porcelæn, håndbryggede specialøl eller andre specialiteter. 

 

 

 


Dit logo på vores chokolade

Vi tilbyder forskellige løsninger, så du kan få enkeltpakket chokolade, gaveæsker og meget andet med dig logo på. 
Har du et firma, så kan du hos Ole Chokolade få lavet folie eller chokoladeæsker med eget logo, som er velegnet til møder, messer eller reception. 
I behøver ikke at bruge folien på én gang. Vi gemmer gerne folien til løbende bestillinger.

 

Vi leverer bl.a. vores chokoladebar og kaffestykker indpakket stykvis med jeres eget logo trykt på folien. Du kan også bestille vores spanske mandler
indpakket i folie á 2 stk., overtrukket med et tykt lag mørk eller hvid chokolade, som vendes i frysetørret hindbær-, lakrids-, passion-, karamel eller kakaopulver.

Gennemsigtigt folie til chokoladestykker minimum 9.000 stk. (1 rulle á 1.000 meter). 
Farvetfolie til mandler minimum 10.000 stk. (1 rulle). 
Chokoladeæsker med logo minimum optryk 100 stk. 

 

 

 

Enkeltpakkede chokoladebar

Enkeltpakkede kaffestykker

Enkeltpakkede Mandler

 

 

 

Dit logo på vores flødeboller

Skal du have dit logo på vores flødeboller? 

Hos Ole Chokolade kan du få netop dit logo på vores flødeboller. 

Mange bruger vores flødeboller med logo til receptioner, events og møder. 
Giv dine kunder, samarbejdspartner eller dine medarbejder en lækker delikat flødebolle. 

Læs mere om vores flødeboller her.

preload spinner

Hos Ole Chokolade er det ikke kun smagen, som er i fokus.

En æske chokolade er en helhedsoplevelse, der starter med indpakningen. Derfor giver vi alle muligheder for at pakke chokoladen ind med logo, budskab og farver helt efter kundens eget valg. ​​​Hos Ole Chokolade har vi både vores eget trykkeri - og gode samarbejdspartnere til æsker og tryk. Så du kan vælge præcis den indpakning, der passer til din virksomhed.

Som standard tilbyder vi æsker i hvid og guld. Her kan du tilføje print, præg, kort og banderole, der gør æsken til jeres helt egen. Du kan også få indfarvet æsken i en valgfri farve og tilføje egen grafik. Det kræver lidt bedre tid, alt afhængigt af den æske du foretrækker. Vi kan opbevare æskerne hos os, så hvis I ikke bruger dem alle nu, ligger de klar til næste gang. 

Privatlivspolitik Cookiepolitik