PÅSKEN

PÅSKEN

 

Chokolade påskeæg og påskegaver

Her kan du finde alle vores indbydende chokolade nyheder for påsken. 

 

Gå på opdagelse i vores brede påskesortiment af bæredygtig og kvalitetschokolade og bliv inspireret til, hvordan du kan forsøde påsken 
for dine kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller leverandører. 

 

Vælg blandt de chokoladeæsker, som vi allerede har sammensat, eller vælg at sammensætte en påskegave med dine egne chokoladefavoritter. 

 

Sidste bestillingsdag for levering inden påske er d. 26/3 kl. 12.

preload spinner

CHOKOLADE PÅSKEÆG 


Hos Ole Chokolade har vi altid gode tilbud på chokolade påskeæg til den søde påsketid. Vi tilbyder enestående påskeæg i et væld af fristende varianter til fornuftige priser. Vælg imellem vores håndlavede små påskeæg, de uimodståelige dessertstykker eller vores suveræne store påskeæg, som fås med velsmagende fyld i flere lækre smagsvarianter.

I vores kvalitetssortiment af skønne chokolade påskeæg finder du også chokoladeskaller med store påskeæg. Vores chokoladeskaller er håndværk ned til mindste detalje og findes med eller uden påskemønstre. Chokoladeskallerne pakkes flot ind i cellofan og lukkes med en yndig sløjfe, hvor teksten ”God Påske” er påtrykt. Hele herligheden bliver pakket ned i en elegant grøn påskeæske, som med garanti vil blive modtaget med stor henrykkelse hos enhver modtager.

De populære påskeæg fra Ole Chokolade falder altid i god jord som enten værtindegave, ekstra forkælelse til dine medarbejdere eller som påskønnelse for et godt samarbejde med dine leverandører eller samarbejdspartnere.FORKÆL DINE MEDARBEJDERE MED UDSØGT PÅSKE CHOKOLADE


Med udsøgt påske chokolade fra Ole Chokolade kan du forsøde den dejlige påsketid for dine kære, medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller leverandører.

Hvis du ønsker en komplet påskegave er vores påskekurv et oplagt valg. Påskekurven indeholder påskebryg, hjemmelavet påske chokolade og gourmet mandler.

Vores gaveæsker med påskefigurer er den perfekte påske chokolade til såvel børn som voksne. I gaveæsken finder du påskekyllinger med marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade, påskeæg af marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade samt pyntet med hvid- og flødechokolade. Sidst, men ikke mindst, har vi også søde påskeharer i marcipan, der er overtrukket med mørk chokolade.

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik