CHOKOLADEÆSKER

Her finder du et stort udvalg af vores populære chokoladeæsker med hjemmelavede dessertstykker i den velkendte og gode kvalitet. Alle elsker chokolade, især i indbydende æsker med et personligt præg. Hos Ole Chokolade kan du få lavet unikke logoæsker med udsøgt chokolade, der er den perfekte firmagave til dine samarbejdspartnere, leverandører eller medarbejdere.

Du kan vælge blandt flere dekorative logotryk for at sætte et personligt præg på chokoladeæskerne. Som standard har vi æskefarverne hvid og guld, hvor du kan få påtrykt eget logo og budskab med foliepræg i guld, sølv eller i egen logofarve. Vi tilbyder ligeledes et eksklusivt blindpræg, hvor dit logo er ophævet eller fordybet i kartonens farve. Du kan også vælge en stilfuld banderole med logo rundt om chokoladeæsken.

Hvis du ønsker at gøre chokoladeoplevelsen mere unik og få fremstillet chokoladeæsker med eget logo, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 75 56 55 33.


{{amount}}

DEN PERFEKTE CHOKOLADE GAVE

Hos Ole Chokolade kan du få et bredt udvalg af hjemmelavede chokolader i flotte indpakninger, der er den perfekte chokolade gave til dine gæster, virksomhedens leverandører eller medarbejdere. Særligt er vores velsmagende dessertstykker i chokolade æsker velegnet til kontoret, kundemøder, receptionen eller festlige lejligheder, hvor du gerne vil byde på lækker chokolade og søde fristelser.

Chokoladeæskerne fra Ole Chokolade er fyldt med lækkerier, der aldrig skuffer. Du kan give en æske chokolade som en firmagave, et ekstra skulderklap eller blot fordi du har lyst til at sprede glæde. Vi tilbyder forskellige chokoladeæsker med håndlavede chokolader til enhver smag og behag, hvor du endda kan få påtrykt eget logo, emblem eller budskab i flere dekorative stilvarianter.

På alle vores indbydende chokoladeæsker med dessertchokolader kan du også få trykt gæstmilde og specialdesignede tekster som ”Velkommen” eller andre hilsner, der er perfekte til møder, messer, konferencer, firmaevents og lignende. Ligeledes kan en chokolade gave med en imødekommende tekst som ”Tak for ordren” være med til at styrke kundens positive relation til din virksomhed.

En æske chokolade fra Ole Chokolade vil uden tvivl glæde enhver modtager. Derfor er vores chokolade gaver ideelle til både virksomheder, hoteller, offentlige institutioner og private, som gerne vil forkæle deres ansatte, kunder, samarbejdspartnere eller gæster.