Vores påskeæskerer fyldt med håndlavet påskeæg, der er produceret på vores chokoladefabrik i Kolding.
Vi bruger nøje udvalgte råvarer med fokus på klassiske smagsvarianter - fra blød marcipan og nougat til udsøgte trøfler.
MESTERÆG
En formfuldent oplevelse fra det sprøde ydre til det bløde indre. Råvarerne er nøje udvalgt - det samme er smagsnuancerne.
Et mesteræg vejer 30 gr. og fås i 10 forskellige smagsvarianter.
Marcipan
Ren marcipan overtrukket med 72% mørk chokolade
|
Pistaciemarcipan
Pistaciemarcipan med mørk chokolade og drys af pistacienødder på toppen
|
Orange marcipan
Små stykker sukkermarineret appelsinskal med marcipan, mørk chokolade og hvid chokolade på toppen
|
Nougat marcipan
Marcipan og nougat overtrukket med mørk chokolade og pyntet med flødechokolade
|
Nougat krokant
Blød nougat overtrukket med flødechokolade med krokant på toppen
|
Nougattrøffel
Marcipanbund med flødechokolade fyldt med nougattrøffel creme
|
Ruby karamel
Marcipanbund med en ruby chokoladeskal fyldt med blød karamelcreme
|
Citron
Marcipanbund med en hvid chokoladeskal fyldt med blød citroncreme
|
Karamel hasselnødtrøffel
Marcipanbund med en karamel chokolade fyldt med blød hasselnødtrøffel creme
|
Lakrids karamel
Marcipanbund med hvid chokolade fyldt med lakrids- og karamelcreme
|
DELIKATESSEÆG
Et smagsfuldt Delikatesseæg fra chokolademesterens egen hånd er noget af det mest smagsfulde, du kan forestille dig.
Et delikatesseæg vejer 10 gr. pr. stk og fås i 8 smagsvarianter.
Marcipan
Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade
|
Pistacie marcipan
Pistaciemarcipan med mørk chokolade og drys af pistacienødder på toppen
|
Orange marcipan
Små stykker sukkermarineret appelsinskal med marcipan, mørk chokolade og hvid chokolade på toppen
|
|
|
|
|
|
|
|