PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES

Ved besøg af olechokolade.dk accepterer du nedenstående persondata- og cookiepolitik. 

Når du bruger hjemmesiden, indsamler Ole Chokolade oplysninger om dig. Det sker enten ved at du selv afgiver oplysninger og ved accept af cookies.
Ole Chokolade respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online.


OLE CHOKOLADE INDSAMLER OG BEHANDLER FØLGENDE PERSONOPLYSNINGER OM DIG

  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev

       Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve. Dine oplysninger opbevareres kun så længe du er tilmeldt.

  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med bestilling af ordre
    For at du kan handle på olechokolade.dk, har vi brug for oplysninger om navn, adresse, firmanavn, cvr.nr., telefonnummer og e-mailadresse. Vi skal bruge disse oplysninger for at kunne give dig den bedste service. Navn, firmanavn og adresse er nødvendige for, at du kan modtage den vare du har bestilt. E-mailadresse er nødvendig, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og track and trace nummer. Cvr.nr for at du kan handle til erhvervspriser. Telefonnummer for at vi kan kontakte dig i tilfælde af, at du ikke er hjemme, når vi skal afleverer din vare. 

    Personoplysningerne registreres hos Ole Chokolade og opbevares i fem år ifølge loven, herefter slettes oplysningerne.
     
  • Personoplysninger du opgiver i forbindelse med en forespørgsel, klage eller feedback


Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke. Direktøren, marketingafdeling, kundeservice og webredaktøren for Ole Chokolade ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om de besøgende.


HVEM VIDEREGIVER OLE CHOKOLADE PERSONOPLYSNINGER TIL?
Personoplysninger afgivet på dette website videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der benytter dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt.
  • misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis en kunde udøver misbrug eller svindel over for os.

Ole Chokolade videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen. 

 

DINE RETTIGHEDER EFTER PERSONDATAFORORDNINGEN (GDPR)
Som registreret hos Ole Chokolade har du efter persondataloven ret til at:

  • bede om indsigt i de oplysninger, der bliver behandlet om dig
  • gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles
  • bede om rettelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er forkerte eller er behandlet i strid med loven. 

    Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os på tlf. 75 56 55 33 eller info@olechokolade.dk


 

COOKIES
Ole Chokolade anvender cookies. 
Cookies er data, der er gemt på din computers harddisk af din browser, når du surfer rundt på nettet. Disse data har til formål at huske din tidligere besøgsadfærd på et website eller webshop. Vores cookies indeholder ikke personligt identificerbare oplysninger og bruges kun til navigation og anerkendelse på webshoppen. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

 

SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, som du ikke kan bruge, da de forudsætter, at webstedet kan huske, de valg du foretager. 


Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Nedenstående link viser vejledning til, hvordan du sletter cookies i din browser. 

Vejledning til hvordan du sletter cookies

 

FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSHOP
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere på olechokolade.dk samt give os oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere, for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Vi anvender cookies fra Google Analytics og Facebook.


COOKIE TYPER PÅ OLECHOKOLADE.DK

Førsteparts cookies

Google Analytics cookies - bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af webshoppen, herunder din IP-adresse

- Google AdWords
- Facebook


SPØRGSMÅL TIL VORES PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES?
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på tlf. 75 56 55 33 eller info@olechokolade.dk