KVALITETSCHOKOLADE

Det er ikke alle råvarer, der kan blive til Ole Chokolade. Vi er kræsne, når vi køber ind, og det kan du smage! 

Chokoladen er naturligt nok hjertet i Ole Chokolade. Men ikke en hvilken som helst chokolade.
Al vores chokolade kommer fra Callebaut, hvilket er din garanti for 100 % bæredygtig produktion og for,
at der ikke er blevet brugt børnearbejde. 

Ole Chokolade er glutenfri og hvis du har glutenallergi, kan du sagtens spise vores chokolade.

Mørk chokolade

Vores mørke chokolade laves af kakao fra bønner, der vokser i ækvatoriale regioner.
Efter høst bliver hver bønne fermenteret naturligt, så aromaerne bliver fremhævet yderligere.
Herefter ristes bønnerne omhyggeligt i deres skaller, indtil alle deres fantastiske smage frigøres. 
Vores mørke chokolade er 71% og kan nydes både som spise chokolade og i madlavningen.

Fløde chokolade

Til vores mælkechokolade bruger vi de samme råvarer som til den mørke chokolade. 
Vi erstatter blot en del af den mørke chokolade med mælk samt sukker, som blandes i massen. 
Det giver en sødere smag, der er god at kombinere med den lidt mere bitre mørke chokolade.
Vores fløde chokolade er 63% og kan nydes både som spise chokolade og i madlavningen.

 

KØB KVALITETSCHOKOLADE HER