Chokolade julekalender

Chokolade julekalender

 

Chokolade julekalendere

 

Her kan du købe Ole Chokolades eksklusive chokolade julekalendere med håndlavet kvalitets chokolade, til både børn og voksne.
Chokolade julekalenderen leveres med både håndlavede luksus stykker, chokolade julefigurer og dragerede mandler.

 

 

 

preload spinner

 

 

Som firma kan du hos Ole Chokolade få lavet julekalender med eget logo, indstik eller banderole, lige som du ønsker det. For eget logo eller indstik i julekalenderen, kontakt os på 75 56 55 33.

En Chokoladejulekalender fra Ole Chokolade er en helt unik chokoladekalender, som du ikke finder andre steder. Den indeholder 24 stk. af de lækreste overraskelser, der gør ventetiden til juleaften lidt nemmere.
Du kan købe vores luksus julekalender, klassiske julekalender eller vores dele julekalender til dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartner, én du holder af eller til dig selv.

Luksus chokolade julekalender fra Ole Chokolade er lavet i et hvidt og guld look - helt fantastisk som vil sprede glæde på ethvert skrivebordet. 
Vores julekalendere er lavet af den gode Callebaut chokolade og den sødeste lübeckermarcipan.
Vi har flere produkter der hører julen til - se fx vores marcipangrise eller flotte chokoladeæsker.

Køb chokoladejulekalenderen hos os, hvor du har mulighed for at sætte eget præg på luksus chokolade julekalender med lækker kvalitets chokolade.

Når du køber en julekalender fra Ole Chokolade, får du noget af den bedste chokolade du kunne ønske dig, uanset om du er voksen eller barn og vi udvælger nøje de lækre stykker der skal i årets julekalender.
Vi har forskellige julelækkerier - og du har mange muligheder for at finde en speciel julegave eller julekurv til dine medarbejdere, kunder eller leverandører, som vil være med til skabe en god julestemning.
Så skal du have en chokoladejulekalender som er noget udover det sædvanlige - så køb din julekalender her hos Ole Chokolade.

Har du helt specielle ønsker til en æske, julekalender eller andet - kan du altid kontakte os.
Vi gør vores bedste for at levere det du ønsker.

Privatlivspolitik Cookiepolitik