Chokoladeskal m/ 8 mesteræg i.
Chokoladeskallen kan indeholde følgende varianter:
Nougat trøffelæg
Marcipanbund som bærer en nougat trøffel creme, overtrukket med fløde chokolade.
Marcipanæg
Ren marcipan overtrukket med mørk chokolade.
Nougatæg
Ren blød nougat overtrukket med flødechokolade med kant af mørk chokolade.
Nougat/Marcipan æg
Klassisk bund af marcipan med en gavmild top af nougat rullet sammen, overtrukket med mørk- og pyntet med flødechokolade.
Pistacieæg
Pikant pistaciemarcipan med mørk chokolade og et eksklusivt drys af knasende pistacienødder på toppen.
Citronæg
Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af citroncreme, overtrukket med hvid chokolade.
Rubyæg
Står på en bund af marcipan, som bærer en gavmild top af karamelcreme, overtrukket med Ruby chokolade.
Orangeæg
Små delikate stykker af sukkermarineret appelsinskal i fin balance med marcipan, mørk chokolade og orangechokolade på toppen.
Mål: L 15,5 x B 10 x H 4 cm
Holdbarhed: ca. 4 måneder
Opbevaring: 12 - 15°
Vægt: 440 gr.
Pakning
En hel chokoladeskal m/ mesteræg pakkes i cellofan og lukkes med sløjfe og bliver pakket i en grøn påskeæske. (Grøn æske som vist på billedet)