KOM MED IND I VORES CHOKOLADEUNIVERS 

 

Vi er kendte for den håndlavede chokolade af de bedste råvarer, men også for at kunne tilbyde den flotte og personlige indpakning, som kunderne ønsker. Vi leverer flotte gaveæsker med kundens eget logo og budskab. Vores chokolade anvendes typisk som firma gaver, julegave, receptionsgaver, påskegaver eller ved andre lejligheder, der kræver lidt ekstra. Vores chokolade er håndlavet og af de bedste råvarer, så hvert stykke chokolade indeholder alt det bedste. 

 

Vi har fået lavet nogle videoer, der viser dig hvordan vi præger æsker med logo, pakker chokoladeæskerne og hvordan vi producerer vores chokolade og flødeboller. 
 

 

Klik på videoerne herunder og få et bedre indblik i vores hverdag.  

 


Se hvordan vi producerer vores lækre chokolade

Vores håndlavede chokolader laves med hånden på hjertet, dvs. de gode råvarer er kernen i alt hvad vi laver. 

 

 

En masse æg - men ingen masseproduktion

Vores påskeæg fås i forskellige varianter: mesteræg, delikatesseæg, chokoladeskaller mm. Men fælles for dem alle er, at de er håndlavet af 72% chokolade.

 

 

 

 

Flødeboller er et frisk produkt, der nydes bedst frisk

Vores flødeboller er lavet helt fra bunden af meget høj kvalitet. 

Store og små flødeboller er overtrukket med vores 72 % mørk chokolade og fås i 4 forskellige smagsnuancer: ALM – KOKOS - LAKRIDS - HINDBÆR
 

 

 

 

 

 

Vi præger alle opgaver inhouse 

En æske chokolade er en helhedsoplevelse, der starter med indpakningen. Derfor giver vi alle muligheder for at pakke chokoladen ind med logo, budskab og farver helt efter kundens eget valg. 

 

 

 

 

Håndpakket og et sidste kvalitetstjek 

Vores chokolade pakkes i æsker ved håndkraft, hvor vi foretager et sidste kvalitetstjek.

 

 

 

 

 

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik