CHOKOLADEGAVER TIL DE SÆRLIGE DAGE

Hos Ole Chokolade finder du håndlavede chokoladegaver til alle de særlige dage, hvor du gerne vil vise din kærlighed, omtanke og generøsitet til dem, du holder allermest af.

Hvad end du leder efter hjerteformede chokoladeæsker til din udkårne på valentinesdag, udsøgte marcipanhjerter med teksten ”Elsker dig mor” til  mors dag eller smarte gavekasser med hjemmelavede chokoladestænger og Trolden øl til fars dag, så kan du finde det i vores delikate chokoladesortiment.

Gå på opdagelse blandt vores mange indbydende chokoladegaver til de særlige dage og få masser af inspiration til søde gaveideer, som dine kære med garanti vil sætte stor pris på.

 


VALENTINSDAG CHOKOLADE

Overrask én du holder af på valentinsdag med eksklusive chokolader fra Ole Chokolade. Den 14. februar er det valentinsdag, hvor vi fejrer kærligheden og sætter romantikken i højsædet. På valentinsdag er det skik at give sin udkårne et tegn på sin kærlighed, og her er særligt blomster, chokolade og søde håndskrevne kort romantiske gaver, som aldrig går af mode.   

Valentinsdag er den perfekte anledning til at glæde sin udkårne med udsøgte chokolade gaver. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af håndlavede chokolader i flere skønne smagsvarianter samt gourmet mandler overtrukket med kvalitetsrig mørk og hvid chokolade. En uimodståelig valentinsdagsgave er uden tvivl vores hjerteformede chokoladeæske fyldt med dragerede mandler, porøse desserttrøfler og sprød chokolade.

 

HÅNDLAVET CHOKOLADE TIL MORS DAG

Hvert år den anden søndag i maj er det mors dag. I de fleste familier fejres denne dag med at børnene eller faderen forærer moderen i familien smukke blomster, håndlavet chokolade eller andre lækre forkælelsesgaver for at vise, at alt det de har gjort og stadig gør for familien værdsættes.

På denne særlige dag skal din mor selvfølgelig forkæles ekstra meget med forførende chokoladelækkerier som marcipanhjerter pyntet med nougat og hvid chokolade eller hjemmelavede flødeboller overtrukket med Ole Chokolade i den velkendte kvalitet. Uanset hvilken chokoladegave du forærer din mor i mors dags gave fra vores chokoladesortiment vil den med sikkerhed blive modtaget med velvilje.

 

CHOKOLADEÆSKER TIL FARS DAG 

Den 5. juni er det fars dag, som er en særlig dag tilegnet vores fædre. Hvert år er det i visse familier skik at børnene eller moderen forærer faderen i familien chokoladeæsker med fristende dessertstykker eller gavekurve med øl og gourmet mandler, der udtrykker familiens taknemmelighed og kærlige påskønnelse.

I Danmark fejres fars dag med skønne delikatesse gaver og betænksomhed. Glæd din far med en luksuriøs gavekurv fra Ole Chokolade fyldt med udsøgte smagseksplosioner og søde øjeblikke, som uden tvivl vil være den perfekte fars dags gave.