Chokolade til Fars dag

Chokolade til Fars dag

Vil du virkelig forkæle din Far på Fars Dag? Så vælg de stolte håndværksmæssige traditioner – og den traditionelle smag af kompromisløs kvalitet.

Den runde smag af ren marcipan fra én af Lübecks ældste marcipanproducenter under et perfekt knæk af fyldig mørk chokolade. Et twist af lakrids, et strejf af madeira, cognac og champagne … fra en smagfuld pose gourmetmandler over det kærlige chokoladehjerte til den helt store Fars Dags gave fyldt med forkælelse.


Du behøver ikke altid være kreativ og opfindsom … en chokoladegave er en helt old-school og altid aktuel gave til Fars Dag. Din Far vil elske dig for den!

FARS DAG 

Den 5. juni er det fars dag, som er en særlig dag tilegnet vores fædre. Hvert år er det i visse familier skik at børnene eller moderen forærer faderen i familien chokoladeæsker med fristende dessertstykker eller gavekurve med øl og gourmet mandler, der udtrykker familiens taknemmelighed og kærlige påskønnelse.
I Danmark fejres fars dag med skønne delikatesse gaver og betænksomhed. Glæd din far med en luksuriøs gavekurv fra Ole Chokolade fyldt med udsøgte smagseksplosioner og søde øjeblikke, som uden tvivl vil være den perfekte fars dags gave.